Seafood Expo Global 2025 in Barcelona

DNV on mukana vuoden 2025 Seafood Expo Global -messuilla Barcelonassa. Messut järjestetään 6.-8. toukokuuta 2025 Fira de Barcelonan Gran Via -messukeskuksessa.

Tapahtuma kokoaa yhteen tuhansia kala- ja äyriäisalan ammattilaisia eri puolilta maailmaa tutustumaan uusiin trendeihin, teknologioihin ja mahdollisuuksiin kala- ja äyriäisalalla.

Kolmipäiväisen tapahtuman aikana osallistujat voivat nauttia kattavasta ohjelmasta, joka sisältää yli 20 koulutustilaisuutta.

Tähän sisältyy DNV:n sponsoroima tilaisuus, jonka teemana on kestävyys elintarviketurvallisuuden pilarina ja jonka otsikkona on ”An interconnected aquaculture supply chain - Why and how collective actions are driving sustainability” . Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 7. toukokuuta klo 14.00-14.45 CET.

Vieraile osastollamme 2B104 hallissa 2 ja keskustele asiantuntijoidemme kanssa kolmannen osapuolen sertifioinnista kala- ja äyriäisalalla.

Tilaisuuden kuvaus

Kestävyys on kuluttajien kasvava vaatimus, ja siitä on tulossa keskeinen peruspilari riittävän ja turvallisen ruoan tuottamisessa. Vesiviljelyala ei ole poikkeus. Kasvihuonekaasupäästöistä merten, ekosysteemien ja ihmisten suojeluun, ruokahävikin vähentämiseen ja tuholais- ja tautipesäkkeiden ehkäisyyn - yritysten on vähennettävä vaikutuksia, varmistettava jäljitettävyys ja rakennettava luottamusta.

Vesiviljelyalan toimijoiden on kuitenkin yhdistettävä voimansa, jotta ne voivat vastata edessä oleviin haasteisiin. Turvallinen ja kestävä toimitusketju alkaa rehun ainesosien hankinnasta ja päättyy loppukuluttajan pöytään. Yksittäiset toimijat eivät pysty täyttämään kuluttajien ja maapallon vaatimuksia yksin. Asioiden keskinäinen yhteys sitoo vesiviljelyn toimitusketjun tiiviimmin yhteen ja edellyttää yhteistyötä jokaisen lenkin välillä.

Osallistu DNV:n Stefano Crean, Global Market and Industries Director, moderoimaan erityisistuntoon, jossa alan keskeiset toimijat keskustelevat yhdessä hänen kanssaan kestävyydestä, yhteistyöstä ja muutoksesta vesiviljelyalalla.