Koulutukset

Koulutuspalvelumme ovat enemmän kuin pelkkiä kursseja. Ne tarjoavat muutosvoimaisen kokemuksen, joka valmistaa sinut vastaamaan nykymaailman haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Samalla edistämme innovointia, tehokkuutta ja eettisiä käytäntöjä.

Koulutukset koordinoidaan, suunnitellaan ja johdetaan paikallisesti. Tarjoamme käytännönläheisiä kursseja, jotka menevät teoriaa pidemmälle. Koulutuksissamme esitetyt tiedot perustuvat ainutlaatuiseen näkemykseen haasteista ja mahdollisuuksista, joita muut vastaavat organisaatiot ovat kohdanneet. Huomioimme koulutuksessa seikkoja, jotka kymmenet tuhannet asiakkaat ympäri maailman ovat oppineet. Tieto siitä, mitä sinun kaltaisissasi organisaatioissa todella tapahtuu, on vahvuutemme, ja olemme valmiita jakamaan tämän kokemuksen kanssasi.

Koulutuksen jälkeen voit jatkaa oppimiskokemusta ja soveltaa tietojasi käytännössä tekemällä itsearvioinnin verkossa. Portaalimme tarjoaa mahdollisuuden tehdä ammattimaisia itsearviointeja, jotka keskittyvät tiettyihin hallintajärjestelmästandardeihin. Portaalin käyttö on ilmainen koulutusasiakkaillemme.

Tarjoamme sekä lähiopetus- että etäkoulutuksia. Kurssivalikoimamme on kattava ja sisältää useita erilaisia järjestelmiä, jotka soveltuvat kaikille toimialoille. Koulutuksemme sopivat kaiken tyyppisiin ja kokoisiin yrityksiin.