Ruokapalvelut

Elintarvikeketjussa ateriapalvelualalla on vaikeita haasteita elintarvikkeiden turvallisuuden valvonnassa. Tästä syystä on olennaisen tärkeää, että käytössä on tehokas elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan tunnistaa ja hallita elintarviketurvallisuusriskejä ja varmistaa elintarvikkeiden laatu loppukäyttäjälle.

Kysy lisätietoja

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä

Tiedätkö jo mitä etsit?

Pyydä tarjous

Elintarviketurvallisuus

Elintarvikkeiden turvallisuus on edelleen kuluttajien ensisijainen huolenaihe, vaikkakin muiden tuotteiden ominaisuuksiin kiinnitetään yhä enemmän huomiota.

Elintarviketurvallisuuskoulutus

Elintarviketeollisuus pyrkii vastaamaan kansainvälisten kuluttajien vaatimuksiin ja avaamaan uusia markkinamahdollisuuksia.