BRCGS Globaali standardi elintarviketurvallisuuteen, Julkaisu 9: konversio toimipaikoille

BRCGS Global Standard for Food Safety Issue 9: Conversion for Sites -koulutuksessa käsitellään globaalin elintarviketurvallisuusstandardin julkaisun 9 muutokset, ja vahvistetaan toimipaikkojen ymmärrystä siirtymästä uuden julkaisun vaatimusten mukaisesti.

Tämä kurssi käsittelee globaalin elintarviketurvallisuuden standardin julkaisun 9 muutoksia ja vahvistaa osallistujien ymmärrystä standardin vaatimusten yleisistä periaatteista toimipaikkojen konversiosta. Osallistujat keskustelevat toiminnoista, jotka kehittävät kulttuuria vaatimustenmukaisuuden ylläpitämiseksi, ja käyvät läpi, mitä sertifiointiprosessin aikana odotetaan, mukaan lukien toimet ennen auditointia, sen aikana ja sen jälkeen.

Aktiivisen oppimisen menetelmää käytetään kurssin aikana hyödyntämällä  tapausesimerkkeihin perustuvia toimintoja kriittisen ajattelun edistämiseksi ja sen selittämiseksi, miten toimipaikat soveltavat standardin käytännöt. 

Kurssia varten osallistujien on luettava ja tarkasteltava kopio standardista, mukaan lukien sanasto, joka on saatavilla ilmaiseksi BRCGS Store:sta, sekä luettava kurssin ennakkomateriaalit. On suositeltavaa, että osallistujilla on työkokemusta Global Standard Food Safety Issue 8:sta ja HACCP:sta.

Kurssin lopussa osallistujat arvioidaan tentillä. Tämä kurssi on osa BRCGS Professional -tunnustamisohjelmaa. 

Kesto: 1 päivä.

Koulutuksen kieli on englanti. Kurssi järjestetään yhteistyössä DNV:n maailmanlaajuisen koulutusorganisaation kanssa.

Kurssin tavoite

Tämän kurssin suoritettuaan osallistujat ymmärtävät:

  • Standardin vaatimukset
  • Tunnistaa standardin muutokset versiosta 8
  • Standardin kattamien yritysten ja tuotteiden laajuuden
  • Mitä odottaa BRCGS-auditoinnista
  • Miten valmistautua auditointiin standardin mukaisesti
  • Soveltaa käytettävissä olevia resurssityökaluja vaatimustenmukaisuuden ja BRCGS:n tuen saamiseksi 

Kenelle kurssi sopii?

Tämä kurssi soveltuu:

  • Konsulteille
  • Teknillisille johtajille ja henkilöstölle
  • Laatujohtajille ja henkilöstölle
  • Auditoijille
  • Elintarviketuotteiden maahantuojille ja viejille
  • Ruokapalveluhenkilöstölle
  • Toimintojen johtajille
  • Sisäisen auditoinnin henkilöstölle
  • Nykyisille BRCGS-auditoijille ja niille, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan BRCGS-auditoijiksi

Tervetuloa DNV:n koulutukseen! 


Kaikki julkiset kurssimme voidaan järjestää myös omissa tiloissanne. Organisaation henkilökunnan kouluttamisesta samaan aikaan on etuja. Koulutuksen aikana voidaan myös keskustella yleisistä huolenaiheista.


Käytännön tietoja

Ilmoittauduthan kurssille 1-2 viikkoa ennen kurssiajankohtaa. Ilmoittautumisessa näet varattavissa olevat koulutukset. Voimme laskuttaa kurssiosallistumisenne, kun lisäät ohjelmaan yrityksesi laskutustiedot. Lisää henkilökohtainen osoitteesi, jos ilmoittaudut kurssille yksityishenkilönä. 

Saat vahvistuksen kurssista sähköpostitse sekä verkkokurssille linkin lähempänä toteutusajankohtaa. Lisää tietoja sivulta: Käytännön tietoa koulutuksistamme.

Johtamisjärjestelmien koulutus

Koulutusmenetelmät ja hyödyt

DNV:n koulutuksessa yhdistyvät auditoijien asiantuntemus, tietojen analysointi ja LMS-järjestelmän (Learning Management System) käyttömahdollisuus.

Auto- ja ilmailuala koulutus

Laadun ja turvallisuuden varmistaminen toimitusketjun kaikissa osissa on elintärkeää auto- ja ilmailu- ja avaruusteollisuudelle.

Ympäristöä ja energiaa koskeva koulutus

Yleinen huoli ympäristö- ja energiakysymyksistä, tiukentunut ympäristölainsäädäntö ja tiedotusvälineiden lisääntynyt huomio asettavat nykyään enemmän vaatimuksia yrityksille.

Elintarviketurvallisuuskoulutus

Elintarviketeollisuus pyrkii vastaamaan kansainvälisten kuluttajien vaatimuksiin ja avaamaan uusia markkinamahdollisuuksia.

Sosiaalisen vastuun koulutus

Ihmisoikeuksien turvaamiseen ja eettisesti vastuulliseen toimintaan sitoutumisen varmistaminen on olennaisen tärkeää eettisten käytäntöjen juurruttamiseksi ja kestävän yrityskulttuurin edistämiseksi.

Käytännöntietoja